Over Lokaction2018-09-26T08:31:53+00:00

Over Lokaction

Lokaction > Over Lokaction

Wie is Lokaction

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, merkte Johan Van Rompaey een sterke vraag op in de markt naar een betrouwbare partner voor verkoop en verhuur van spoorwegvoertuigen.

Met een duidelijke visie op kwaliteit én service richtte hij in 2010 Lokaction op. Lokaction is uw servicepartner voor verkoop en verhuur van Zephir rangeertoestellen. Een performant onderhoudsteam dat zich toelegt op onderhoud en herstellingen van alle merken spoorwegvoertuigen maakt de cirkel rond.

“Het ultieme doel van Lokaction is mobiliteit over het spoor versnellen.”

Het ultieme doel van Lokaction is mobiliteit over het spoor versnellen. Lokaction denkt met u mee en deelt graag (engineering-)kennis. Wij adviseren u zodat u de klus klaart met het juiste toestel. Sneller, beter en goedkoper!

Lokaction, wij zijn uw servciepartner, wij verhuren, verkopen, onderhouden en herstellen spoorwegvoertuigen voor het verplaatsen van wagons.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij werken voor de verkoop en verhuur alleen met de oerdegelijke Zephir locotractors

Snelle service

Problemen met de uitval van een of meer van uw spoorwegvoertuigen? Wij vinden een oplossing binnen de twee uur

Lokaction Continuïteit

Continuïteit

Spooroperaties in gevaar? Niet met Lokaction als servicepartner! Wij hebben onmiddellijk een vervangtoestel ter uwer beschikking staan

Meer weten over onze services?

Hebt u een specifieke vraag? Wij helpen u graag verder

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 477 06 67 67

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacybeleid Accepteer cookies